Friday, November 16, 2012

dear anon

selama ni aku tak pernah enable searching untuk blog aku..sape yang jumpak, jumpak lah..

sekarang ni baru aku enable search untuk blog ni..tu pun after aku dah hide kan post2 aku yang lama-lama dulu..

sebab aku sayang blog ni, and aku nak start blogging semula..fresh dari ladang.

tapi aku tak sangka, malam ni aku terjumpa sejenis orang yang over-protective.sampai tak boleh nak jentik langsung.over sungguh kata-kata beliau.

ni semua pasal komen-komen kat blog mantot la ni..

so sapa-sapa yang menyinggah..dipersilakan beredar..pasal kat sini takder apa-apa...

p/s: klu ko knal aku, ko tahu aku bukan cik askar semata-mata..

2 comments:

Anonymous said...

ohhh aku xleh jentik, ko bleh jentik ke?

btw nape ko sorok entry lama2 ko..nak gak aku baca..

ko bukan cik askar semata2? then ko ape.. cer citer..

ke ko tgh ugut aku? klu tgh ugut, aku nak print screen, kot2 laaa kan..

haha.

jgn marah2 time ngandung. *peace*

dah dah, jgn marah. aku bkn dtg nak buat onar, aku dtg nak baca je. kot2 nnt ko nak tips2 psl bfeed, cane nak bf bila kene outstation. bleh gak aku share ilmu. dosa ke niat aku?? dosa ke?

;p

p/s: btw good luck, ko tgh tggu hari kan. jgn lupa baca laila hailla anta subhanaka inni kuntuminazzoliminn...

Nur Hafizah said...

apalah gunanya bersahabat dengan sorang anonymous..

bila angin tgh baik, ok la..

bila angin tgh puting beliung, kau xkan rasa apa2 kutuk aku kaw2..

hubungan yg kurang sihat..

lebih baik ko bukak blog, tulis suma ilmu ko kat situ, and bg link blog kat aku..lg senang.