Monday, May 27, 2013

why?

terserempak dengan gambar ni dekat FB.


tak kisah la ini gambar betul-betul or sempena photoshoot jer ( ye ker) tapi it really touched my heart.sungguh tak tipu.

Sebab tengok saiz budak tu, macam saiz anak aku jer..

Memikirkan dia dilahirkan ke dunia dan hidup macam tu, sedangkan aku tahu macam mana aku lebihkan anak aku,arghhhh.sedih..

Tak kira la siapa pun dia, semoga dia selamat di dunia yang kejam ni.

0 comments: